dimecres, 24 d’octubre del 2012

Cros escolar d'Olost

L’Ajuntament d’Olost i l’AMPA de l’Escola Terra Nostra amb la col.laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona i el CA Vic van organitzar el 4rt Cros Escolar d’Olost. Aquesta prova va donar el tret de sortida a la Lliga Comarcal de Cros Escolar d’Osona que consta de 9 proves.
Un total de 150 atletes de les categories Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí i Pre-benjamí van participar de l’esdeveniment. Al finalitzar aquestes proves també es va fer una cursa per als més petits i una per a pares i mares.
Tot i la previsió de pluja es va poder desenvolupar totes les curses amb èxit de participació. Les properes curses de la Lliga seran el 4 de novembre a Calldetenes, 18 de novembre a Prats de Lluçanès, 2 de desembre a Sant Boi de Lluçanès, 16 de desembre a Sant Quirze de Besora, 20 de gener a Vic, 17 de febrer a Tona, 24 de febrer a Torelló i la última prova de la lliga serà el 10 de març a Folgueroles.

Cal destacar els resultats de les diferents categories dels atletes del Lluçanès:

Pre-benjamí Femení: 3a Mercè Colomer de l’Escola Llevant d’Oristà i 5ena Laia Muntanyà del Col.legi Presentació de la Mare de Déu de Prats de Lluçanès.

Benjamí Masculí: 4rt Aniol Clavell de la ZER Alt Lluçanès

Aleví Masculí: 3er Sergi Garcia de l’Escola Terra Nostra d’Olost i 4rt Lluc Coma de la ZER Alt Lluçanès

Aleví Femení: 1a Laura Paracolls de la ZER Alt Lluçanès

Cadet Femení: 4a Vinyet Coma de la ZER Alt Lluçanès





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada