dimarts, 30 d’octubre del 2012

La Fira d'Olost a TV3!!



Demà dimecres 31 d'octubre, en Perot la Mercè i en Barceló visitaran els programa Els Matins de TV3. Durant aquest programa, es parlarà del projecte que Boscos de Bandolers i Bruixes, que uneix els pobles d'Olost, Sant Feliu Sasserra i Viladrau. Aquest és un projecte turístic que des del 2011 s'ha impulsat a cinc municipis de la Selva, Osona i Bages. Aprofitant els nexes d'unió culturals i els boscos del Montseny i l'àrea de les Guilleries, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Viladrau, Olost i Sant Feliu Sasserra ofereixen durant aquest estiu i fins el proper 2013 diverses activitats lúdiques tals com rutes nocturnes, visites guiades, espectacles teatrals sobre la figura del bandoler 'Serrallonga' i s'han senyalitzat itineraris turístics posant en relleu aquestes temàtiques. L'objectiu d'aquesta iniciativa és estructurar aquestes localitats sota un mateix motiu, millorar la promoció i comercialitzar aquest producte turístic.

Durant la connexió, s'explicarà en què consistirà la Fira d'en Rocaguinarda i presentaran la coca d'en Perot, els dolços de la Mercè i la barreja del bandoler. No us ho perdeu!

Podeu gaudir de la connexió a través de TV3 en directe o bé a través dels vídeos penjats al web del programa Els Matins .

Molta sort als artistes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada